TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Store Wizard tanulmánya szerint 200-400 millió forintos online kiskereskedelmi forgalom várható az e-szezonban. A kereskedők véleménye szerint igen magas azon vásárlók száma, akik az interneten választják ki a terméket, de a hagyományos úton, személyesen vásárolják meg. Ez a tendencia azonban a jövőben változni fog, és az áruházak mindegyike egyetért abban, hogy a karácsonyi szezonnak hosszú távú jelentősége van az internetes kereskedelemre nézve.

A karácsonyi szezon jelentősége

Az áruházak mindegyike egyetért abban, hogy a karácsonyi szezonnak hosszú távú jelentősége van az Internetes kereskedelemre nézve, hiszen ha a vásárlók pozitív tapasztalatokat szereznek, akkor a későbbiekben is bátrabban kihasználják az Internet nyújtotta vásárlási lehetőségeket. A Fókusz On-line-nál számos példa volt arra, hogy a karácsonykor náluk vásárlóknak az újévben egy kívánt termék kapcsán rögtön eszükbe jutott az Internetes vásárlás kedvező tapasztalata.

On-line és hagyományos forgalom

Általános vélemény, hogy a hagyományos bolt forgalmát csak évek múlva éri el az Internetes bolt forgalma, a válaszadók legtöbbje a tapasztalatok alapján
3-5 évre teszi ezt. A kereskedők többségétől eltérően a Libri és a FotexNet is úgy érzi, a jövő évi karácsonyi szezon on-line forgalma már vetekedni fog a hagyományossal. Érdekes tapasztalat, hogy a Librinek már idén is egy sikerkönyvéből ugyanannyi példány kelt el az Interneten, mint a hagyományos boltjaiban.

KIK VAGYUNK MI?

A Store Wizard az egyetlen hazai fejlesztésű Internetes kereskedelmi rendszer, amely már számos nyugati országban is bizonyított.

Több, mint ötven magyar, amerikai, és németországi kis-, és nagykereskedelmi Internet áruház működik a Store Wizard rendszerrel, köztük olyan piacvezető hazai on-line boltok szerepelnek, mint a FotexNet, a Libri On-line Könyvbirodalom, az Office DEPOT, a Nutricia - Hajdútej, vagy az Ideal Werke. De a cég ügyfelei között van a MOL, a MatávNet, az LG Electronics, és a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. is.

A Store Wizardot kifejlesztő magyar cég, az Erba 96 már számos külföldi e-business projektet kivitelezett, amelyek között akad jó néhány díjnyertes is. A német Ideal Werke e-business megoldása egy rangos német e-commerce versenyen 50 induló nagyvállalatból harmadik helyezést ért el, valamint ott van a World of Watches amerikai on-line órabolt, amely elnyerte a Time, a NetShopping Guide, valamint a Bizrate.com magazinok e-commerce minőségi díjait.

A Store Wizard-dal készített e-kereskedelmi rendszerek modulárisak, gyorsan és költséghatékonyan bővíthetők az ügyfél igényei szerint. A cég ügyfélkapcsolataiban hosszútávú partneri viszonyra épít, így előtérbe helyezi az ügyfeleknek készítendő rendszerek minél gazdaságosabb elkészítését, ugyanakkor kényelmes és hatékony használatát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.