3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Kapitány István, a Shell európai kiskereskedelmi üzletágának alelnöke 2012. december 1-jével elhagyja jelenlegi pozícióját, és a Shell üzemanyagok és kenőanyagok üzletágának Észak- és Latin- Amerikáért felelős elnökeként Houstonban folytja munkáját.

A kinevezéssel olyan hazai szakember kerül az amerikai vezetői székbe, aki már 25 éve dolgozik az olajipari vállalatnál különböző kereskedelmi pozíciókban Európában és Afrikában.

Az értékesítés és marketing terén szerzett komoly tapasztalatai révén Kapitány Istvánnak köszönhetően a Shell csapatainak vállalaton belüli és vállalaton kívüli lehetőségei is bővültek, és tevékenysége jelentősen hozzájárult a vállalat üzleti, földrajzi és kulturális sikereihez és növekedéséhez. 

A szakember 2004-2006-tól kiskereskedelmi igazgató volt Németországban, Ausztriában, Svájcban és Lengyelországban. Ezt megelőzően a Shell Hungary elnök vezérigazgatója, valamint Közép- és Kelet-Európa, Görögország és Törökország kiskereskedelmi igazgatója volt. Elkötelezetten ügyfélközpontú és rendkívül eredményes stratégiai partneri kapcsolatok létrehozásában. Számos új üzemanyag, többek közt a Shell V-Power és Shell V-Power Diesel üzemanyag-család bevezetését irányította.

Kapitány István kinevezésével egyidőben további fontos változások várhatók a Shell nemzetközi menedzsmentjében. A mai napon Tim Fordot nevezték ki a Shell kiskereskedelmi üzletágának európai és dél-afrikai értékesítési és operatív ügyekért felelős alelnökének. Tim Ford 2012. november 1-jével kerül a Shell nemzetközi kiskereskedelmi szervezetéhez a Shell kenőanyag üzletágától, ahol jelenleg felelős alelnökként dolgozik.

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Shell nemzetközi csapatában üdvözölhetem Timet.  Már korábban is volt szerencsém vele dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy az értékesítési és marketing, valamint a multikulturális csapatok irányítása terén szerzett tapasztalatai és teljesítményközpontú szemlélete nagy hasznára lesz a Shell kiskereskedelmi üzletágának. Biztos vagyok benne, hogy Tim nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a Shell a világ legjobb üzemanyag-forgalmazója legyen” – nyilatkozta John Bullock, a Shell kiskereskedelmi üzletágának alelnöke.

Tim Ford az Egyesült Királyságban született, és 1981-ben kezdett a Shellnél dolgozni. Komoly tapasztalatra tett szert az értékesítés és a marketing területén a Shell Downstream (feldolgozás és kereskedelem) ágának felsővezetőjeként Ausztráliában, a Karib-térségben, a Közel-Keleten, Európában és Ázsiában. 2006 és 2011 között ő vezette a kenőanyag üzletágat a csendes-óceáni térségben, azt megelőzően a kiskereskedelem területén dolgozott differenciált üzemanyagokat fejlesztő és a ‘Select’ bolthálózat kínálatát kialakító csapatok vezetőjeként.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!