3p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

Kapitány István, a Shell európai kiskereskedelmi üzletágának alelnöke 2012. december 1-jével elhagyja jelenlegi pozícióját, és a Shell üzemanyagok és kenőanyagok üzletágának Észak- és Latin- Amerikáért felelős elnökeként Houstonban folytja munkáját.

A kinevezéssel olyan hazai szakember kerül az amerikai vezetői székbe, aki már 25 éve dolgozik az olajipari vállalatnál különböző kereskedelmi pozíciókban Európában és Afrikában.

Az értékesítés és marketing terén szerzett komoly tapasztalatai révén Kapitány Istvánnak köszönhetően a Shell csapatainak vállalaton belüli és vállalaton kívüli lehetőségei is bővültek, és tevékenysége jelentősen hozzájárult a vállalat üzleti, földrajzi és kulturális sikereihez és növekedéséhez. 

A szakember 2004-2006-tól kiskereskedelmi igazgató volt Németországban, Ausztriában, Svájcban és Lengyelországban. Ezt megelőzően a Shell Hungary elnök vezérigazgatója, valamint Közép- és Kelet-Európa, Görögország és Törökország kiskereskedelmi igazgatója volt. Elkötelezetten ügyfélközpontú és rendkívül eredményes stratégiai partneri kapcsolatok létrehozásában. Számos új üzemanyag, többek közt a Shell V-Power és Shell V-Power Diesel üzemanyag-család bevezetését irányította.

Kapitány István kinevezésével egyidőben további fontos változások várhatók a Shell nemzetközi menedzsmentjében. A mai napon Tim Fordot nevezték ki a Shell kiskereskedelmi üzletágának európai és dél-afrikai értékesítési és operatív ügyekért felelős alelnökének. Tim Ford 2012. november 1-jével kerül a Shell nemzetközi kiskereskedelmi szervezetéhez a Shell kenőanyag üzletágától, ahol jelenleg felelős alelnökként dolgozik.

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Shell nemzetközi csapatában üdvözölhetem Timet.  Már korábban is volt szerencsém vele dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy az értékesítési és marketing, valamint a multikulturális csapatok irányítása terén szerzett tapasztalatai és teljesítményközpontú szemlélete nagy hasznára lesz a Shell kiskereskedelmi üzletágának. Biztos vagyok benne, hogy Tim nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a Shell a világ legjobb üzemanyag-forgalmazója legyen” – nyilatkozta John Bullock, a Shell kiskereskedelmi üzletágának alelnöke.

Tim Ford az Egyesült Királyságban született, és 1981-ben kezdett a Shellnél dolgozni. Komoly tapasztalatra tett szert az értékesítés és a marketing területén a Shell Downstream (feldolgozás és kereskedelem) ágának felsővezetőjeként Ausztráliában, a Karib-térségben, a Közel-Keleten, Európában és Ázsiában. 2006 és 2011 között ő vezette a kenőanyag üzletágat a csendes-óceáni térségben, azt megelőzően a kiskereskedelem területén dolgozott differenciált üzemanyagokat fejlesztő és a ‘Select’ bolthálózat kínálatát kialakító csapatok vezetőjeként.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.