2p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		

Kapitány István lett a Shell kiskereskedelmi üzletágának új európai alelnöke.

Kapitány István

2010. október elsejétől Kapitány István (48) a Shell kiskereskedelmi üzletágának alelnöke egész Európában. A régió jelenleg két alrégióra van felosztva. 2006 óta Kapitány István Közép- és Dél-Európa kiskereskedelmi alelnöke - Törökország 2010 első felében került a hatáskörébe.

A Shell európai kiskereskedelmi alelnökeként Kapitány István nemzetközi szinten a második legnagyobb régió vezetője az Egyesült Államok után. A régió magában foglalja Németországot, Ausztriát, Svájcot, az Egyesült Királyságot, Hollandiát, Belgiumot, Luxemburgot, a Skandináv országokat, Olaszországot, Oroszországot, Ukrajnát, a Cseh Köztársaságot, Szlovákiát, Magyarországot, Lengyelországot, Bulgáriát és Törökországot, ahol az üzletágat a Turcas Petrol A.S. céggel, vegyesvállalatként működtetik.

Kapitány István Budapesten született. Üzleti tanulmányait követően 1987-ben csatlakozott a Shellhez. Azóta több menedzseri pozíciót is betöltött a kiskereskedelmi üzletágon belül, többek között regionális feladatokat látott el Ázsiában, Dél-Afrikában, Görögországban, Törökországban, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.