2p

Kapitány István lett a Shell kiskereskedelmi üzletágának új európai alelnöke.

Kapitány István

2010. október elsejétől Kapitány István (48) a Shell kiskereskedelmi üzletágának alelnöke egész Európában. A régió jelenleg két alrégióra van felosztva. 2006 óta Kapitány István Közép- és Dél-Európa kiskereskedelmi alelnöke - Törökország 2010 első felében került a hatáskörébe.

A Shell európai kiskereskedelmi alelnökeként Kapitány István nemzetközi szinten a második legnagyobb régió vezetője az Egyesült Államok után. A régió magában foglalja Németországot, Ausztriát, Svájcot, az Egyesült Királyságot, Hollandiát, Belgiumot, Luxemburgot, a Skandináv országokat, Olaszországot, Oroszországot, Ukrajnát, a Cseh Köztársaságot, Szlovákiát, Magyarországot, Lengyelországot, Bulgáriát és Törökországot, ahol az üzletágat a Turcas Petrol A.S. céggel, vegyesvállalatként működtetik.

Kapitány István Budapesten született. Üzleti tanulmányait követően 1987-ben csatlakozott a Shellhez. Azóta több menedzseri pozíciót is betöltött a kiskereskedelmi üzletágon belül, többek között regionális feladatokat látott el Ázsiában, Dél-Afrikában, Görögországban, Törökországban, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!