2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A BeeRides, a közép-európai régió első repülőtéri közösségi autómegosztója a Budapesti Liszt Ferenc repülőtér után 2017. június 21-én elindította szolgáltatását a dortmundi repülőtéren is.

A startup az autótulajdonosok számára ingyenes parkolást biztosít a reptereken, és lehetőséget arra, hogy teljes körű biztosítás mellett bérbe adhassák autójukat az érkező turisták számára. Autóbérlők számára a BeeRides legjobb ár garancia mellett nyújt mobilitást.

A Beerides a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 5. Be Smart versenyének egyik győzteseként március 28-án mutatkozott be a Düsseldorf – Budapest Be Smart! Hungarian Tech Napon és megnyerte az Innogy (Elmű-Émász) által támogatott fődíjat is.
 
 

A sajtótájékoztatón Szegner Balázs, főkonzul méltatta az együttműködést. "A dortmundi reptérrel való stratégiai megállapodásunk kiemelt fontosságú számunkra, és nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk azért, hogy az emberek kényelmesen, és olcsóbban utazhassanak." – nyilatkozta Bősze Botond, a cég egyik alapítója.

"A BVK két éve szervezi nagy sikerrel a Be Smart startup versenyeket, melynek győztesei közül már 55 cég mutatkozhatott be a világ különböző nagyvárosaiban a helyi nagykövetségeink és főkonzulátusainkkal együttműködésben szervezett kapcsolatépítési lehetőségeken illetve konferenciákon, fesztiválokon, szakmai kiállításokon." – mondta Szalai Piroska kuratóriumi elnök.
 
mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!