TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A HP Magyarország eddigi pénzügyi igazgatója, Varga Krisztina 2014 februárjától regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja pályafutását. Az új vezető 10 országért felel majd.

Varga Krisztina

Regionális szintű üzleti koordinációs szerepkörrel bízták meg Varga Krisztinát, a HP Magyarország pénzügyi igazgatóját: 2014 februárjától a dél- és kelet-európai térségben illetékes regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja munkáját. Magyarországon kívül Románia, Szerbia, Szlovénia, Macedónia, Horvátország, Montenegró, Bulgária, Málta és Moldávia tartozik majd hozzá.

A szakember 2002-ben kezdte pályáját nagyvállalati banki oldalon, és már 2004-ben a HP-nál dolgozott regionális vezető hitelelemzőként. Ezt követően, 2006-ban lett a vállalati pénzügyek vezetője, majd 2010 februárjától a HP magyarországi leányvállalatainak pénzügyi igazgatója. Ez idő alatt új cégstruktúrát alakított ki és számos vállalati összeolvadást bonyolított le, melyek közül a legnagyobb az EDS integrációja volt.

"Izgalmas volt a HP életében az utóbbi időszak, és nagyon örülök, hogy lényeges változások bevezetésében játszhattam szerepet” – mondta Varga Krisztina a kinevezéséről. „Az új szerepkör is nagyon közel áll hozzám, mert az elmúlt tíz évben mindig arra törekedtem, hogy az üzleti tudásomat is hasznosítsam a pénzügyi feladatatok elvégzése során. A jó pénzügyi szakembert ugyanis pontosan ez különbözteti meg más pályatársaitól."

Varga Krisztina új feladatai közé fog tartozni az országos üzleti tervek és kapcsolódó folyamatok kidolgozásának koordinálása, valamint más kulcsterületek irányítása.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.