2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kihirdették Magyarország legjobb munkahelyeit. Az Aon Hewitt által szervezett versenyben 77 szervezet 34 500 alkalmazottját kérdezték meg, és vetették össze a kitöltött kérdőívek, interjúk adatait.

A szervezők négy kategóriában hirdettek győzteseket a múlt héten, az SAP Hungary Kft. a középvállalati mezőnyben (250 és 1000 fő közötti létszámmal) kapott díjat. Az Aon Hewitt tapasztalatai szerint a legjobb munkahelyeket leginkább a hiteles felsővezetés, a teljesítményközpontú kultúra, valamint a hiteles és vonzó munkáltatói márka jellemzi.

A díj nem az első munkáltatói márka az SAP-nál. Az elmúlt években a vállalatot a legvonzóbb munkahely, a legjobb karrierindító munkahely, a legjobb női munkahely címekkel díjazták.

“Jelenleg zajlik az SAP Hungary Kft. fennállásának legnagyobb létszámbővítése, így e külső elismerés reméljük abban is segít, hogy tehetséges fiatalok, tapasztaltabb munkavállalók figyelmét felhívja, a legjobb munkahelyen dolgozhatnak a legújabb technológiákkal. Ennek egyik eleme, hogy az SAP itthoni szerepvállalását bővítve, egy új üzleti területet hozunk Magyarországra” -jelentette ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

“A felmérés megerősíti, több mint 600 kollégánk kimagaslóan nagyra értékelik a munkakörülmények mellett a munkatársi kapcsolatokat, a kultúrát, a karrierlehetőségeket és kiemelkedően bíznak a vállalatban, annak stratégiájában. Ez a díj is aláhúzza, amelyet korábbi elismeréseink is mondanak hazánkban és világszerte: az SAP az egyik legjobb munkahely “ - mondta el Horváth Krisztina, az SAP Hungary Kft. HR vezetője.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!