1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A közép- és kelet-európai régióban közel duplájára, 4,8 milliárd euróra nőtt a befektetési célú ingatlanok forgalma a múlt évben, a lista végén Magyarország áll 185 millió euróval - közölte a CB Richard Ellis ingatlan tanácsadó

Amíg 2009-ben 2,6 milliárd, addig tavaly már 4,8 milliárd euró volt a befektetési célú ingatlanok forgalma a régióban - áll az elemzésben. A két legnagyobb forgalmú ország Oroszország (1,88 milliárd euró) és Lengyelország (1,79 milliárd euró), míg a harmadik helyen Csehország áll 610 millió euróval.

Oroszország azért tudta átvenni a vezetést Lengyelországtól, mivel a Lenmar Capitals a múlt év végén 690 millió euróért egy nagy portfóliót - köztük öt irodaházat - vásárolt Moszkvában.

A negyedik helyen végzett Romániában 310 millió euró volt az ilyen ingatlanok forgalma tavaly, és csak ezt követi Magyarország 185 millió euróval. Ez utóbbi 30 százalékkal kisebb, mint a 2009. évi volt.

Az idei kilátásokat a múlt évinél kedvezőbbnek ítéli az elemzés, és ez igaz Magyarországra is.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!