TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

kutatás-fejlesztési központot nyithat Magyarországon a világ legnagyobb gyógyszergyártója, az amerikai Pfizer - vetette fel egyelőre csak feltételes módban a cég magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója, Mario Gattino.

A Pfizer magyarországi éves forgalma 110-130 millió dollárt tesz ki, amivel a hatodik legnagyobb forgalmazó a magyar gyógyszerpiacon, piaci részesedése 5 százalékos - mondta Mario Gattino.

Magyarországi központját 1991-ben nyitotta meg, de ezt megelőzően már az 1960-as évektől jelen volt termékeivel a magyar gyógyszerpiacon.

A cég tavaly decemberben disztribúciós központot nyitott Budaörsön, ahonnan jelenleg 12 közép-kelet-európai országot lát el termékeivel. A tervekben szerepel a légi teherszállítás szervezése a disztribúciós központból, amivel további célországokra terjesztenék ki a központ szolgáltatását. Erről várhatóan 2009-ben születik döntés.

A Pizer magyarországi klinikai vizsgálatokra 56 milliárd forintot szán 2010-ig, és ez az összeg a tervek szerint nőni fog.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.