TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Kuna Tibor cégei „csak” 737,7 milliós megrendelést kaptak tavaly január és szeptember között.

Ma reggel írtunk arról, hogy a Magyar Villamos Művek közleményei szerint a Szijjártó Péter barátjaként emlegetett Kuna Tibor cégével, a Young and Partners Kft.-vel tavaly január és szeptember között.1,266 milliárd forint értékben szerződött rendezvények szervezésére az állami cég.

Kuna Tibor, a cég tulajdonosa 

A beszámolókat negyedéves bontásban teszi közzé a villamos művek, egyértelműen jelezve, hogy az adatok az adott három hónapban kötött szerződések értékét mutatják. Mai cikkünk nyomán azonban korrigálta magát az MVM: mint kiderült, valójában kumulált összegekre gondolt a társaság, csak eddig pontatlanul hozták nyilvánosságra az adatokat. Időközben korrigálták számaikat, így most már a következő negyedéves szerződéses értékek szerepelnek a kimutatásaikban a Young and Partners Kft.-vel összefüggésben:

  • Első negyedév: 82 446 590 forint
  • Második negyedév: 444 207 638 forint
  • Harmadik negyedév: 211 054 469 forint

Vagyis összességében 737 708 697 forintról kötöttek szerződést ebben az időszakban a Kuna tulajdonában lévő céggel. A negyedik negyedéves szerződésekről még nem adott tájékoztatást a villamos művek. Ha az év végén is hasonlóan jól szerepelt a Young and Partners, akkor az év egészében közel lehetett az egymilliárd forinthoz a szerződéseinek összege.

Baka F. Zoltán

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.