TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az egri Agria Park szórakoztató és szolgáltató központ kereskedelmi területének immár 90 százalékáról írt alá bérleti szerződést az ingatlanfejlesztő Wallis Ingatlan Zrt. - tájékoztatott a társaság.

A több mint tízmilliárd forint értékű, az egykori Egri Dohánygyár helyén, annak történelmi épületeit integrálva épülő kereskedelmi centrumot a tervek szerint a jövő év tavaszán adják át - közölte a társaság. A 21 800 négyzetméternyi területen eddig 76 cég bérelt üzlet- illetve irodahelyiségeket.

A belföldi tulajdonú Wallis Csoporthoz tartozó társaság az Euro Hypo Banknál felvett hitelből finanszírozza a mintegy száz üzletet, hétezer négyzetméteres pihenőparkot, ötszáz férőhelyes mélygarázst és háromtermes mozit magába foglaló beruházást.

A cég, amely az ország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő társasága, az elmúlt évben harmincmilliárd forintnyi árbevételt ért el.

Az építkezés azt követően kezdődhetett meg, hogy a dohánygyárat működtető Philip Morris 2004 végén bezárta az üzemet, majd pályázatot írt ki az ingatlan értékesítésére.

A Wallis Ingatlan vezetői az alapkő 2007. februári elhelyezésekor azt ígérték, hogy az Agria Park hatszáz embernek ad majd munkát. A dohánygyár bezárásával 384 munkahely szűnt meg Egerben.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.