TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A korábbi híreknek megfelelően személycserékről döntött ma a Malév rendkívüli közgyűlése.

A légitársaság közgyűlése elfogadta Kamarás Zoltán igazgatósági elnök és Kelemen Tamás igazgatósági tag lemondását, valamint visszahívta az igazgatóságból Leonov Pétert.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. javaslatára a héttagú igazgatóság új tagja lett Urbán László, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatósági tagja, Bienerth Gusztáv, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, Anatoly Deloveri, a Malév általános vezérigazgató-helyettese és Winkler János.

A Közgyűlés Urbán Lászlót választotta az igazgatóság új elnökévé - a tagok megbízatása öt évre szól. Martin Gauss vezérigazgató és Anatoly Ballo továbbra is a testület tagja marad.

Változás történt a felügyelőbizottságban (FB) is, amelynek új elnöke Madarász László, új tagjai pedig dr. Kovács Tamás Iván és Rozgonyi Árpád lettek. Az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. képviseletében az FB tagja marad Osztrovszky Krisztina. Az új elnök és az új tagok megbízatása szintén 5 évre szól.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.