<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kedden is súlyos fennakadásokat okozott a brüsszeli nemzetközi repülőtér forgalmában a poggyászokat kezelő személyzet egy részét tömörítő két szervezet munkabeszüntetése.

A repülőtéren a legtöbb járatot törölték vagy átirányították. A Malév járata sem tudott közlekedni hétfőn este és kedd reggel, a kedd esti gép indulása délelőtt még bizonytalan volt.

Az Aviapartner és a Flightcare cégek dolgozói jobb munkafeltételeket követelnek a sztrájkkal, amely a tervekkel ellentétben nem fejeződött be egy nap alatt.

A repülőtér illetékesei azt közölték, hogy a tárgyalások folyamatban vannak a dolgozók képviselői és a vezetés között. Eddig a dolgozók elutasították az ajánlatokat.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.