2009. június 17. 21:51

A Széles Gábor médiacsoportjába tartozó cég tavaly 653 millió forint mérleg szerinti veszteséget volt kénytelen elkönyvelni - derül ki az eheti HVG-ből.

Több mint 900 millió forinttal csökkentik az Echo Hungária Tv Zrt. alaptőkéjét a társaság veszteségei miatt, így annak jegyzett tőkéje 233 millióra csökken. A Széles Gábor médiacsoportjába tartozó cég tavaly 653 millió forint mérleg szerinti veszteséget volt kénytelen elkönyvelni. Maga az üzletember egyébként közvetlenül már nem tulajdonos a tévétársaságban, májusban 22,8 millió forintért eladta 114 millió forint névértékű részvénycsomagját családi befektetési társaságának, az SGH Kft.-nek, amelynek 60 napon belül kell fizetnie.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.