<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Két gyártó már Magyarországon is lépett a dízelbotrány ügyében.

A VW és a Skoda oldalán már ellenőrizhető, hogy az egyes motorok érintettek-e a dízelbotrányban.

A VW a honlapon ezt írja:

"Nagy erőkkel dolgozunk a megoldáson, és a lehető leghamarabb tájékoztatjuk majd az összes érintett ügyfelet a tervezett intézkedésekről. Szeretnénk megerősíteni, hogy a probléma megkezdett tisztázását és az átláthatóság útját következetesen folytatjuk tovább. Garantáljuk, hogy a Volkswagen mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleink, kereskedőink és a nyilvánosság bizalmát ismét elnyerjük. Mindezt az Ön által elvárt gyorsasággal és alapossággal végezzük majd."

Kattintásra galéria nyílik!

A keresőbe csak be kell írni az autó alvázszámát, amelyet a szervizkönyv elején vagy a szélvédő alsó sarkában találhat meg. Azokat az autókat ugyanakkor, amelyeket az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában gyártottak nem lehet ilyen módon ellenőrizni.

Minden a botrányról

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.