<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A cég közleményben erősítette meg a harmadik bútoráruház helyszínét és azt is elárulték, hogy hamarosan a hatástanulmányok elkészítésével folytatódik a munka.

Az új, harmadik áruházat a XXIII. kerületben, Soroksáron kívánják megnyitni - közölte az IKEA az mfor.hu-nak küldött közleményében. A telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás lezárult, és immár az összes építési engedély birtokában folytatják a harmadik IKEA áruház építésének előkészítését.

USB-s kanapé és más őrült találmányok - Kattintásra galéria nyílik!

A következő lépés a hatástanulmányok elkészítése és az építési terület vizsgálata. 2014 decemberében a helyszíni régészeti kutatások első szakaszát kezdték el, most pedig következik a második szakasz, miközben az építési terület vizsgálata tovább folyik.

Az áruháznyitás várható dátumáról az építkezést előkészítő munkálatok végeztével tudnak majd tájékoztatást adni a közleményük szerint. Az IKEA tavaly decemberben jelentette be, hogy hamarosan megnyitja a harmadik budapesti áruházát.

A lakberendezési piac egyébként meglehetősen nehéz időszakot élt át a válság alatt Magyarországon, hiszen a kiskereskedelmi forgalom megtorpant. A fellendülés jelei azonban sorra megmutatkoznak a havi statisztikákban és a számok alapján a háztartások fogyasztásának kisebb-nagyobb mértékű bővülése a következő időszakot is jellemzi majd.

A svéd hátterű vállalat az elérhető beszámolója alapján tavaly tovább javult a cég teljesítménye. A belföldi értékesítésből ugyanis a korábbi 34,7 miliárd forint után tavaly 40,8 milliárd foylt be a kasszába. Ennek is köszönhetően az eredménye sokkal jobb lett az előző évinél, hiszen 1,6 milliárd forint adózás utána nyereséget tudtak realizálni a korábbi 21,6 millió forint után. A megtermelt nyereséget teljes egészében kifizették osztalékként tavaly, sőt még az eredménytartalék terhére is kiutaltak 246 millió forintot.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.