1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A jövő év elején várható tájékoztatás a makói gázmező rétegvizsgálatának eredményéről - nyilatkozta a Napi Gazdaság keddi számában Szabó György, a Falcon Oil and Gas Plc. igazgatóságának elnöke.

A gazdasági napilap beszámol arról, hogy a Falcon igazgatóságában változások történtek a december 22-én tartott közgyűlésen részben azért, mert a Falcon egyik partnere, az ExxonMobil a kutatások befejezését javasolta a Földeák-1 kútnál.

Az igazgatóság új összetétele a cég történetében példa nélküli színvonalú iparági szakértelmet képvisel a geológia, az olajmérnöki tudományok és a pénzügyi területen - mondta Szabó György a Napi Gazdaságnak.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!