1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Még ebben az évben megnyílik az első Starbucks kávézó Budapesten a WestEnd City Center bevásárlóközpontban.

A Starbucks Coffee International az AmRest Coffee-val partnerségben kezdi meg a működést Magyarországon, derül ki a cég mfor.hu-hoz eljuttatott közleményéből.  A Starbucks 29 európai, közel keleti és afrikai országban, összesen több mint 1700 helyszínen képviselteti magát jelenleg.

Az AmRest Coffee Közép- és Kelet-Európa legnagyobb független étterem-üzemeltetője, az általa képviselt márkák közé tartozik - a Starbucks mellett - a KFC, a Pizza Hut, a Burger King, az Applebee’s, a Freshpoint és a Rodeo Drive.

Az AmRest Coffee Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Bulgáriában, Szerbiában, Oroszországban és Amerikában van jelen, és Csehország, illetve Lengyelország mellett hamarosan hazánkban is üzemeltet Starbucks-kávéházat. Az első Starbuckst 2008-ban Csehországban nyitotta meg, ahol jelenleg tíz helyszínen vannak üzletei, Lengyelországban pedig  négy kávézót üzemeltet vegyesvállalati partnerként, áll a közleményben.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!