2001. február 22. 11:00

Március 1-jén Brüsszelben aláírják azt a megállapodást, amelyben az Európai Unió hat évre kötelezettséget vállal Magyarország támogatására a SAPARD előcsatlakozási alapból.

A pénzügyminiszter és az agrártárca államtitkára március 1-jén Brüsszelben aláírja azt a megállapodást, amelyben az Európai Unió hat évre kötelezettséget vállal Magyarország támogatására a SAPARD előcsatlakozási alapból - közölte Boros Imre földművelésügyi és vidékfejlesztési, valamint az EU-támogatásokért felelős miniszter az Országos Területfejlesztési Tanács ülésén csütörtökön, Budapesten.

Hozzátette: emellett az infrastruktúra-fejlesztést szolgáló ISPA-keretből az EU 200 millió euró erejéig elkötelezte magát három magyar vasútfejlesztési projekt támogatására. Ehhez a magyar kormány ugyanekkora összeget nyújt társfinanszírozás formájában.

Így megújulhat a Budapest-Szolnok és a Budapest-Hegyeshalom közötti vasútvonal, illetve megépülhet a Zalalövő és a szlovén határ közötti pályaszakasz - közölte a miniszter.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!