2001. február 1. 11:00

Pénteken küldik el az érintettekhez az egységes hírközlési törvény tervezetének vélhetően utolsó változatát, s remény van arra, hogy a törvényjavaslat márciusban a parlament elé kerüljön.

Pénteken küldik el az érintettekhez az egységes hírközlési törvény tervezetének vélhetően utolsó változatát, s remény van arra, hogy a törvényjavaslat márciusban a parlament elé kerüljön és még tavaszi ülésszakban el is fogadják - mondta Stumpf István, a Miniszterelnöki Hivatal vezetője egy mai fórumon.

Az elektronikus aláírásról szóló jogszabálytervezet kormányzati egyeztetését is a közeljövőre ígérte a miniszter. Az idén 15 milliárd forintot, jövőre pedig 20 milliárdot fordítanak központi forrásból az informatikai programok, az információs társadalom fejlesztésére.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.