2014. február 5. 16:16

A Reader's Digest Kiadó kreatív igazgatói posztját cseréli Aegondirekt.hu marketing és kreatív igazgatóira Kádár Tímea.

Kádár Tímea

Az Aegondirekt.hu marketing és kreatív igazgatójaként folytatja pályafutását Kádár Tímea, aki jelenlegi kinevezését megelőzően, 13 éven keresztül dolgozott a Reader’s Digest Kiadó kreatív igazgatójaként, később regionális kreatív igazgatójaként. Az Aegondirekt.hu új munkatársának fő feladatai közé tartozik ezentúl a direktbiztosítási (internetes és telefonos) szolgáltatásokat kínáló társaság értékesítési és marketing stratégiájának kidolgozása és megvalósítása, az internetes és telefonos ügyfélszolgálat irányítása, valamint új üzleti lehetőségek felkutatása.

Kádár Tímea (37 éves) szakmai pályafutását 2000-ben kezdte a Reader’s Digest Kiadónál, ahol előbb kreatív szövegíróként dolgozott, majd kreatív promóciós menedzserként a magyarországi promóciós osztály munkáját irányította. A szakember 2006 és 2013 között a Reader’s Digest Kiadó közép-európai regionális kreatív igazgatójaként tevékenykedett, s a kiadó kreatív promóciós stratégiájának online és offline eszközökre történő kidolgozásáért és megvalósításáért felelt, illetve kreatív workshopok, tréningek, konferenciák vezetése tartozott a feladatai közé.

"A Reader’s Digestnél eltöltött évek különösen nagy sikerének tartom, hogy a kelet-európai régióban a kreatív területen nyomtatott és elektronikus médiumokra kidolgozott megoldásaink közül, a cég többet globális szinten is átvett és alkalmazott. Bár a jövőben egészen új területen próbálhatom ki magam, az eddigi marketing és kreatív tapasztalataimat, valamint az online értékesítésben megszerzett ismereteimet jól tudom majd hasznosítani, s fontos célom lesz, hogy ezek mellett új ötleteket és módszereket is kipróbáljunk. Szerencsére egy olyan szakértői csapathoz csatlakoztam, amellyel ez megvalósítható" - mondta el kinevezése kapcsán az új marketing és kreatív igazgató. „A célunk az, hogy a biztosítási termékekkel kapcsolatos információkat minél érthetőbben, szakzsargon használata nélkül juttassuk el ügyfeleinkhez, ennek szellemében újítottuk meg nemrégiben weboldalunkat is, a www.aegondirekt.hu oldalt” - tette hozzá Kádár Tímea.   

Kádár Tímea diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán és a Zsigmond Király Főiskolán szerezte, magyar anyanyelvén kívül angolul, németül, olaszul és spanyolul beszél. A szakember a Seed Alapítvány Mentor programjában fiatal női vállalkozókat segít az online marketing területén, hobbijai közé tartozik emellett az utazás és az írás: egy különleges szállásokkal és utazásokkal foglalkozó blogot vezet, valamint egy útikönyv szerzője is.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.