Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Reader's Digest Kiadó kreatív igazgatói posztját cseréli Aegondirekt.hu marketing és kreatív igazgatóira Kádár Tímea.

Kádár Tímea

Az Aegondirekt.hu marketing és kreatív igazgatójaként folytatja pályafutását Kádár Tímea, aki jelenlegi kinevezését megelőzően, 13 éven keresztül dolgozott a Reader’s Digest Kiadó kreatív igazgatójaként, később regionális kreatív igazgatójaként. Az Aegondirekt.hu új munkatársának fő feladatai közé tartozik ezentúl a direktbiztosítási (internetes és telefonos) szolgáltatásokat kínáló társaság értékesítési és marketing stratégiájának kidolgozása és megvalósítása, az internetes és telefonos ügyfélszolgálat irányítása, valamint új üzleti lehetőségek felkutatása.

Kádár Tímea (37 éves) szakmai pályafutását 2000-ben kezdte a Reader’s Digest Kiadónál, ahol előbb kreatív szövegíróként dolgozott, majd kreatív promóciós menedzserként a magyarországi promóciós osztály munkáját irányította. A szakember 2006 és 2013 között a Reader’s Digest Kiadó közép-európai regionális kreatív igazgatójaként tevékenykedett, s a kiadó kreatív promóciós stratégiájának online és offline eszközökre történő kidolgozásáért és megvalósításáért felelt, illetve kreatív workshopok, tréningek, konferenciák vezetése tartozott a feladatai közé.

"A Reader’s Digestnél eltöltött évek különösen nagy sikerének tartom, hogy a kelet-európai régióban a kreatív területen nyomtatott és elektronikus médiumokra kidolgozott megoldásaink közül, a cég többet globális szinten is átvett és alkalmazott. Bár a jövőben egészen új területen próbálhatom ki magam, az eddigi marketing és kreatív tapasztalataimat, valamint az online értékesítésben megszerzett ismereteimet jól tudom majd hasznosítani, s fontos célom lesz, hogy ezek mellett új ötleteket és módszereket is kipróbáljunk. Szerencsére egy olyan szakértői csapathoz csatlakoztam, amellyel ez megvalósítható" - mondta el kinevezése kapcsán az új marketing és kreatív igazgató. „A célunk az, hogy a biztosítási termékekkel kapcsolatos információkat minél érthetőbben, szakzsargon használata nélkül juttassuk el ügyfeleinkhez, ennek szellemében újítottuk meg nemrégiben weboldalunkat is, a www.aegondirekt.hu oldalt” - tette hozzá Kádár Tímea.   

Kádár Tímea diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán és a Zsigmond Király Főiskolán szerezte, magyar anyanyelvén kívül angolul, németül, olaszul és spanyolul beszél. A szakember a Seed Alapítvány Mentor programjában fiatal női vállalkozókat segít az online marketing területén, hobbijai közé tartozik emellett az utazás és az írás: egy különleges szállásokkal és utazásokkal foglalkozó blogot vezet, valamint egy útikönyv szerzője is.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.