2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Blikk marketingvezetője, Frei Andrea 2007. december 31-vel, közös megegyezéssel távozik a Ringier Kiadótól. Frei Andrea 2006 decembere óta dolgozott a kiadónál, ahol a Ringier vezető márkájának újrapozicionálását kapta feladatul. Nevéhez fűződik a tavaszi sikeres Blikk image kampány.

2008. január 1-től Baranyai Szabolcs veszi át a pozíciót. A szakember a Külkereskedelmi Főiskolán és a University of Lincolnshire and Humberside közgazdász képzésében szerzett diplomát - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből.

Baranyai Szabolcs a VIVA és Music Televison csatornáktól érkezik a Ringier Kiadóhoz, ahol hat évig töltötte be a marketingvezetői posztot. Ügynökségi és megbízói háttérrel is rendelkezik.

A Ringier Kiadó Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a hazai piacon. Megjelenteti Magyarország legolvasottabb napilapját, a Blikket, valamint az egyetlen sportnapilapot, a Nemzeti Sportot. A Ringier Csoport 67,7 százalékban tulajdonosa a Népszabadságnak.

A napilapok mellett számos magazin (Tina, Blikk Nők, hot!, Képes Sport, IM, IM Style, Bravo, Bravo Girl!, Buci Maci), könyvek, valamint internetes portálok (blikk.hu, nemzetisport.hu, im-net.hu, bravo.hu, bravogirl.hu, fanzone.hu, cityweekend.hu) képezik portfólióját.

További karrierhíreket a Menedzsment Fórum Egyről a kettőre rovatában talál! 

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!