2p

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2013. októbertől Martin Olivér tölti be a pénzügyi igazgató pozíciót.

Martin Olivér

Martin Olivér (44) okleveles közgazdászként végzett a berlini Műszaki Egyetemen, ahol főbb tanulmányi területei a vállalati pénzügyek, a kontrolling és a menedzsment voltak. További szakmai képzések során vállalati stratégia és értékelés, illetve vállalati pénzügyek területeken gazdagította tudását Brüsszelben és Amsterdamban.

Pályafutását különböző pozíciók betöltésével (az elemzőtől a megbízott irodavezetőig) az ABN AMRO Corporate Finance-nál kezdte 1995-ben és 7 éven keresztül banki tanácsadási és finanszírozási területen szerzett tapasztalatokat. 2003-tól a Rába Járműipari Holding Nyrt. igazgatósági tagja lett, ahol feladatai közé tartozott a stratégiai, finanszírozási és beruházási döntések meghozatala, illetve a tulajdonosi kontroll gyakorlása. Ugyanezen évtől igazgatója az Invescom Corporate Finance, nemzetközi befektetési banki színvonalat képviselő független magyar tanácsadó társaságnak is, ahol 10 évet töltött el sokrétű pénzügyi tanácsadási szolgáltatások nyújtásával nagyvállalatok részére.

A cég második embereként fő feladatai a cég finanszírozásának biztosítása, a gazdasági igazgatóság szakmai irányítása, a többi igazgatóság munkájának koordinálása és a tulajdonos-ügyvezető támogatása stratégiai döntések meghozatala során. Pozíciójából adódóan szeretne hozzájárulni a márka további erősítéséhez, a Szentkirályi, mint vállalat még magasabb kategóriába juttatásához.Martin Olivér mesterfokon beszél angolul és németül, de olaszul, spanyolul és franciául is tud. Nős, két fiúgyermek apja, hobbija a külföldi nyelvek tanulása és a vitorlázás.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!