<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2013. októbertől Martin Olivér tölti be a pénzügyi igazgató pozíciót.

Martin Olivér

Martin Olivér (44) okleveles közgazdászként végzett a berlini Műszaki Egyetemen, ahol főbb tanulmányi területei a vállalati pénzügyek, a kontrolling és a menedzsment voltak. További szakmai képzések során vállalati stratégia és értékelés, illetve vállalati pénzügyek területeken gazdagította tudását Brüsszelben és Amsterdamban.

Pályafutását különböző pozíciók betöltésével (az elemzőtől a megbízott irodavezetőig) az ABN AMRO Corporate Finance-nál kezdte 1995-ben és 7 éven keresztül banki tanácsadási és finanszírozási területen szerzett tapasztalatokat. 2003-tól a Rába Járműipari Holding Nyrt. igazgatósági tagja lett, ahol feladatai közé tartozott a stratégiai, finanszírozási és beruházási döntések meghozatala, illetve a tulajdonosi kontroll gyakorlása. Ugyanezen évtől igazgatója az Invescom Corporate Finance, nemzetközi befektetési banki színvonalat képviselő független magyar tanácsadó társaságnak is, ahol 10 évet töltött el sokrétű pénzügyi tanácsadási szolgáltatások nyújtásával nagyvállalatok részére.

A cég második embereként fő feladatai a cég finanszírozásának biztosítása, a gazdasági igazgatóság szakmai irányítása, a többi igazgatóság munkájának koordinálása és a tulajdonos-ügyvezető támogatása stratégiai döntések meghozatala során. Pozíciójából adódóan szeretne hozzájárulni a márka további erősítéséhez, a Szentkirályi, mint vállalat még magasabb kategóriába juttatásához.Martin Olivér mesterfokon beszél angolul és németül, de olaszul, spanyolul és franciául is tud. Nős, két fiúgyermek apja, hobbija a külföldi nyelvek tanulása és a vitorlázás.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.