TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A reálkeresetek tavaly 1,5 százalékkal, a bruttó nominális átlagkereset pedig 13,5 százalékkal emelkedett.

A reálkeresetek tavaly 1,5 százalékkal, a bruttó nominális átlagkereset pedig 13,5 százalékkal emelkedett - adta közre a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteki gyorsjelentése. A nettó átlagkereset 11,4 százalékkal haladta meg az egy évvel azelőttit.

Tavalyelőtt, 1999-ben a bruttó nominális átlagkeresetek 16,1 százalékkal, a nettó keresetek 12,7 százalékkal emelkedtek. A reálkeresetek 2,5 százalékkal nőttek. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók havi bruttó átlagkeresete 1999-ben 77 200 forint volt.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.