1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Alig hangzott el, a brit Cadbury édességgyártó vezetősége máris elutasította az amerikai Kraft Foods 9,8 milliárd fontos (16,4 milliárd dollár) ellenséges felvásárlási ajánlatát hétfőn.

A Kraft Foods - a világ második legnagyobb élelmiszergyártója - szeptember elején egyszer már próbálkozott, akkor magasabb, 10,2 milliárd fontos nem hivatalos ajánlatot tett. Ezt a Cadbury vezetése azonnal elutasította azzal az indokkal, hogy a javasolt vételár alulértékeli a céget.

Az átvételeket és fúziókat felügyelő brit hatóság szeptember végén jelezte, a Kraft Foods-nak november 9-ig kell megtennie kötelező felvásárlási ajánlatát a Cadbury-re, mert ha ezt nem teszi meg eddig az időpontig, nem indíthat újabb átvételi eljárást a brit törvények szerint.

A Cadbury 1824-ben alakult; legismertebb terméke, a Dairy Milk csokoládé 1905 óta létezik.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!