2009. április 8. 14:49

Médiatervezésre és -vásárlásra írt ki tárgyalásos közbeszerzést nettó 630 millió forint keretösszegben a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központja - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat médiatervezés és -vásárlás, továbbá médiaelemzés a Magyar Posta Zrt. részére, különös tekintettel a PR- és marketingcélú hirdetések megjelentetésére, valamint kampányokra a nyomtatott, elektronikus és online médiában és a kültéri (outdoor) hirdetési felületeken. A megkötendő szerződés 2010 végéig tart.

A szerződés keretösszege nettó 630 millió forint, amelyből nettó 550 millió fix érték, 80 millió pedig opcionális. Az ajánlatkérő maga dönti el, hogy él-e az opcióval, ez joga, de nem kötelessége.

Alkalmatlan az a jelentkező, amelynek az előző három év (2006., 2007., 2008.) valamelyikében az éves forgalma nem érte el a nettó 800 millió forintot, illetve a médiatervezésből, médiavásárlásból származó forgalma nem érte el az említett évek bármelyikében az évi nettó 630 millió forintot.

A tenderre május 4-ig lehet jelentkezni. A részvételi szakasz eredményhirdetése május 19-én lesz. Az ajánlatkérő három jelentkezőt kér fel ajánlattételre.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, úgy hogy a médiában elérhető összevont kedvezmények súlyszáma 50, míg a mintafeladat kidolgozásáé 40. A teljesítés helye: Magyarország, esetlegesen az Európai Unió tagországai, valamint Oroszország, Ukrajna, és Horvátország.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.