<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A világ leggazdagabb emberei is komolyan megérzik a jelenlegi gazdasági válságot, a dollármilliárdos Microsoft-alapító Bill Gates befektetéseinek értéke például mintegy hárommilliárd dollárral, vagyis csaknem húsz százalékkal csökkent 2008 negyedik negyedévében.

Egy keddi jelentésből kiderül, hogy az üzletember és felesége által közösen alapított alapítvány, a Bill & Melinda Gates Foundation befektetéseinek értéke 19 százalékkal 9,07 milliárd dollárra esett, míg a menedzser befektetési cégének, a Cascade Investment LLC-nek 18 százalékkal 4,02 milliárdra csökkentek az invesztíciói - közli a Reuters.

Az alapítvány az elmúlt évben főleg a gyorsétkeztetésben erősített, McDonald's- és Coca Cola-részvényeket vásárolt, miközben túladott a bajba került American International Groupban és Washington Mutualban meglévő részesedésén. A Cascade az Eastman Kodakban és a Crocs cipőgyártóban vásárolt komolyabb részesedést.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.