2014. január 24. 10:55

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezeti be üzleteiben a hivatalos dokumentumok digitalizálását, amellyel a telekommunikációs társaság még magasabb szintre lép a környezettudatos működés területén.

2014 januárjától minden Telenor üzletben immáron elektronikus formában érhetők el az olyan hivatalos dokumentumok, mint például az Általános Szerződési Feltételek, Díjszabások, vagy a Szerviz Szabályzat. A teljes egészében megújult érintőképernyős felületek két vadonatúj funkcióval is kibővültek, így mostantól minden Telenor üzletbe látogató, digitális formában érheti el a legújabb akciókat, és az egyéb hivatalos dokumentumokat is, a kedvelt készülékkeresés és –összehasonlítás funkciók mellett.

Az új kezdeményezéssel nem csak a folyamatosan fejlődő digitális világgal tart lépést a Telenor, de jelentős költségeket is megtakarít, hiszen a folyamatosan frissülő online tartalmaknak köszönhetően nincs többé szükség felesleges nyomtatásra, így könnyedén nélkülözhető az eddig évente akár több százezer oldalnyi papírt is felemésztő dokumentálás. Amennyiben az ügyfél kéri, a dokumentumok kinyomtatására továbbra is lehetőség van, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az előfizetők is átláthatóbbnak és könnyebben kezelhetőnek tartják az elektronikus megjelenítést.

A digitalizálás mellett azonban a Telenor arra is odafigyel, hogy a még papíralapú dokumentumok kibocsájtásával a lehető legkevésbé károsítsa a környezetet. Éppen ezért minden egyes nyomtatvány egy független, civil, non-profit szervezet, az Erdőgondnoksági Tanács által minősített, úgynevezett FSC papírok felhasználásával készül el, kizárólag vegyszermentes gyártási technológiával, növényi olajbázisú festékkel. Az FSC védjegy garantálja, hogy a felhasznált papír olyan erdőgazdálkodásból származik, ahol a kitermelés és az erdő újratelepítése során figyelembe veszik az élővilág sokféleségét, és az ökologiai egyensúly fenntartását, így garantálva az egyensúly megtartását. Mindez a számok tükrében azt jelenti, hogy a Telenor 2013-ban 65858 kg FSC papír felhasználásával 1155 fa újraültetésében működött közre.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.