TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az év végéig várhatóan lezárulnak a tárgyalások az IBM-mel a gyártósorok átvételéről, illetve a winchesterek javításáról - mondta Széles Gábor, a Videoton Holding Rt. elnök-vezérigazgatója.

Széles Gábor emlékeztetett, hogy három nagy winchester-gyártóval is folyamatosan tárgyal a Videoton. Utalt arra, hogy ezen kívül a világ egyik legnagyobb számítógép-gyártójával is megbeszéléseket folytatnak számítógép-összeszerelésről. Ez utóbbi képviselőivel rendkívül magas szinten tárgyalnak december elején Magyarországon.

Széles Gábor úgy vélekedett: rövid távon, azaz pár hónap alatt néhány száz munkahely jöhet létre, de bízik abban, hogy egy-másfél év alatt ugyanannyi embert tudnak majd foglalkoztatni, mint korábban, és fel tudják tölteni a Videoton tulajdonában lévő zöldmezős épületeket.

A Videoton Holding Rt. elnök-vezérigazgatója szerint a winchestereknek van piaca. Az IBM jó üzletet kötött akkor, amikor a Hitachi cégnek eladta a winchester üzletágát. A Hitachinak is vannak a világban winchester gyárai, ezért döntött úgy, hogy neki az európai gyártóbázis nem kell - tette hozzá a Videoton elnöke.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.