2008. augusztus 18. 14:59

Egyelőre még nem eldöntött, hány napos lesz jövőre a Sziget fesztivál; az idei öt plusz egy napra való rövidítés egy kísérlet volt, amely úgy tűnik, bevált - mondta Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője.

"Könnyen lehet, hogy ebbe az irányba megyünk tovább, de ezt most még nem akarom elkiabálni", mert előbb ki kell értékelni az idei tapasztalatokat - fogalmazott Gerendai Károly. Az ügyvezető szerint az idei látogatottsági csúcs az erős program mellett annak is köszönhető, hogy jó időjárás volt a Sziget idején.

Szólt arról is, hogy a múlt hétfőn rendezett magyar dal napja jövőre már nem kötődik a Szigethez. Az eredeti ötlet arról szólt, hogy valamikor szeptemberben legyen egy olyan nap, amikor az országban minél több helyszínen magyar dal szól mindenféle színpadon. Mint mondta, idén ennek a beharangozója volt a "mínusz egyedik" nap, remélik, hogy jövőre ez már önállóan működik.

A jövő évi Sziget fesztivál programjáról szólva kiemelte, hogy azt csak később kezdik szervezni, most még más feladataik vannak. Mint mondta, évről-évre vannak visszatérő ötletek, "tudjuk már sok éve, hogy jó lenne elhozni a Metallicát, a Red Hot Chili Pepperst és a Depeche Mode-ot", hozzátéve, hogy "nyilván velük jövőre is meg fogunk próbálkozni".

Több olyan zenekar is van, akiket idén kerestek, de jelezték, hogy ebben az évben nem koncerteznek, velük jövőre újra próbálkozni fognak - tette hozzá. Az már kiderült, hogy 2009-ben sem lesz System of a Down koncert a Szigeten, a banda frontembere, Serj Tankian, aki szombaton lépett fel a fesztiválon, közölte: jövőre sem fognak még koncertezni, mert a zenekar tagjai közül mindenki a saját szólóprojektjét viszi tovább.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.