<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Egyelőre még nem eldöntött, hány napos lesz jövőre a Sziget fesztivál; az idei öt plusz egy napra való rövidítés egy kísérlet volt, amely úgy tűnik, bevált - mondta Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője.

"Könnyen lehet, hogy ebbe az irányba megyünk tovább, de ezt most még nem akarom elkiabálni", mert előbb ki kell értékelni az idei tapasztalatokat - fogalmazott Gerendai Károly. Az ügyvezető szerint az idei látogatottsági csúcs az erős program mellett annak is köszönhető, hogy jó időjárás volt a Sziget idején.

Szólt arról is, hogy a múlt hétfőn rendezett magyar dal napja jövőre már nem kötődik a Szigethez. Az eredeti ötlet arról szólt, hogy valamikor szeptemberben legyen egy olyan nap, amikor az országban minél több helyszínen magyar dal szól mindenféle színpadon. Mint mondta, idén ennek a beharangozója volt a "mínusz egyedik" nap, remélik, hogy jövőre ez már önállóan működik.

A jövő évi Sziget fesztivál programjáról szólva kiemelte, hogy azt csak később kezdik szervezni, most még más feladataik vannak. Mint mondta, évről-évre vannak visszatérő ötletek, "tudjuk már sok éve, hogy jó lenne elhozni a Metallicát, a Red Hot Chili Pepperst és a Depeche Mode-ot", hozzátéve, hogy "nyilván velük jövőre is meg fogunk próbálkozni".

Több olyan zenekar is van, akiket idén kerestek, de jelezték, hogy ebben az évben nem koncerteznek, velük jövőre újra próbálkozni fognak - tette hozzá. Az már kiderült, hogy 2009-ben sem lesz System of a Down koncert a Szigeten, a banda frontembere, Serj Tankian, aki szombaton lépett fel a fesztiválon, közölte: jövőre sem fognak még koncertezni, mert a zenekar tagjai közül mindenki a saját szólóprojektjét viszi tovább.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.