2014. július 17. 06:13

A Volkswagen megelőzte a General Motors autógyárat az első félévi autóeladásokban, ezzel átvette a Toyotát követő második helyet az értékesítési rangsorban.

A General Motors (GM) szerdai közleménye szerint az első félévben 4,92 millió járművet (személygépkocsit és haszongépjárművet) értékesített. A Volkswagen ezzel szemben 4,97 millió járművet adott el.

A Toyota ebben a hónapban, később hozza nyilvánosságra első félévi eladási adatait. Az első negyedévet azonban az eladási lista élén zárta, és az idén 10,1 millió autót készül értékesíteni.

A Volkswagen 5,9 százalékkal növelte eladásait az első félévben, gyorsabb ütemben, mint a GM, amely csupán 1,4 százalékról számolt be.

Tavaly a Toyota végzett a lista élén 9,98 millió jármű eladásával, a General Motors a második, a Volkswagen pedig a harmadik helyezést érte el.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.