<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az Apollo Tyres Ltd. abroncsgyártó úgy döntött, visszavonja a Gyöngyösön létrehozandó Európai Gyártási és Fejlett Technológiai Központtal kapcsolatos kezdeményezését.

A döntésre azt követően került sor, hogy a kétszázmillió eurós zöldmezős beruházással kapcsolatos adminisztratív eljárások váratlan késedelmet szenvedtek. A vállalat döntésével szükségtelenné válik a beruházással kapcsolatban kiírni tervezett, a helyi lakosságot feltételezhetően megosztó népszavazás is - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből.

Az Apollo Tyres továbbra is eleget kíván tenni azon kötelezettségének, hogy európai partnereinek a legmodernebb abroncsokat szállítsa, ezért az abroncsgyár számára alternatív helyszínt keres Magyarországon vagy Európában.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.