2001. február 16. 11:00

A Gazdasági Minisztérium (GM) pénteken tette közzé a Széchenyi-terv Budapest és Közép-Duna-vidéki régiós turisztikai pályázatait.

A Gazdasági Minisztérium (GM) pénteken tette közzé a Széchenyi-terv Budapest és Közép-Duna-vidéki régiós turisztikai pályázatait - jelentette be Kardos Endre, a régió marketing igazgatója pénteken, Budapesten. A régióban dolgozó idegenforgalmi szakemberek, vállalkozók számára tartott ülésen az igazgató hozzátette: a pályázatok maximális keretösszege 180 millió forint.

A marketing igazgató tájékoztatása szerint rendezvények támogatására pályázatonként maximum 15 millió forint, turisztikai szempontból jelentős kiránduló helyek környezeti kultúrájának javítására, információs rendszerének kialakítására 10 millió forint, a régió marketing tevékenységének fejlesztésére 5 millió forint nyerhető el.

Budai Zoltán turisztikai helyettes államtitkára elmondta: ahogy a központi pályázatoknál, úgy e tendereknél is december 31-e a beadási határidő.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.