2001. január 15. 11:00

A Gazdasági Minisztérium hétfőn nyilvánosságra hozta a Széchenyi-terv regionális gazdaságépítési, turizmusfejlesztési, lakás- és a vállalkozáserősítő programjához kapcsolódó pályázatokat.

Matolcsy György gazdasági miniszter a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében tartott, a pályázatokat bemutató rendezvényen elmondta, hogy a négy programhoz 55 pályázatot jelentet meg a tárca, amelyek 100 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás elnyerésére adnak lehetőséget.

A gazdasági miniszter szerint a 100 milliárd forint támogatás további 300 milliárd forint forrást mozgósíthat gazdaságfejlesztésre. A pályázatok szövege hétfőtől letölthető a Gazdasági Minisztérium honlapjáról, illetve beszerezhető a különböző gazdaságfejlesztési szervezetek regionális irodáiban. A pályázatokat ez év december végéig folyamatosan lehet beadni, s azokat 90 napon belül elbírálják.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!