2001. január 15. 11:00

A Gazdasági Minisztérium hétfőn nyilvánosságra hozta a Széchenyi-terv regionális gazdaságépítési, turizmusfejlesztési, lakás- és a vállalkozáserősítő programjához kapcsolódó pályázatokat.

Matolcsy György gazdasági miniszter a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében tartott, a pályázatokat bemutató rendezvényen elmondta, hogy a négy programhoz 55 pályázatot jelentet meg a tárca, amelyek 100 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás elnyerésére adnak lehetőséget.

A gazdasági miniszter szerint a 100 milliárd forint támogatás további 300 milliárd forint forrást mozgósíthat gazdaságfejlesztésre. A pályázatok szövege hétfőtől letölthető a Gazdasági Minisztérium honlapjáról, illetve beszerezhető a különböző gazdaságfejlesztési szervezetek regionális irodáiban. A pályázatokat ez év december végéig folyamatosan lehet beadni, s azokat 90 napon belül elbírálják.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.