2015. május 18. 06:42

A világ 2002 óta ünnepli az Internet Világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. A világnap alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózat használatát.

Május 18-án, az Internet Világnapja alkalmából a Telenor egy nem mindennapi ajándékkal lepi meg előfizetőit: az adatforgalom számlálók lekapcsolásával teret ad ügyfeleinek, hogy korlátlanul élvezzék a leggyorsabb Hipernet hálózat nyújtotta előnyöket és próbára tegyék a MyTV szolgáltatást. A szupergyors Hipernet lakossági kültéri lefedettsége országosan már 95 százalék fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60 százalékán érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95 százalékán a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető.
 
A Hipernet élményt mára közel 1,2 millió ügyfél élvezi, a szolgáltató készülékkínálatában pedig már alsó- és középkategóriában is elérhetőek 4G-képes okostelefonok. A szolgáltató értékesítési trendjei is az ügyfelek nyitottságát és gyors internetkapcsolatra való igényét támasztják alá: tíz újonnan értékesített telefonból már nyolc okostelefon, ezek kétharmada pedig 4G képes, azaz alkalmas a Hipernet maximális sebesség-élményének kihasználására.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.