1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Iulius Group megnyitotta Kolozsvár második plázáját is, amely a TriGránit első romániai beruházásaként idén októberben megnyitott Polus Center vetélytársaként működik majd a helyi piacon.

A 75 millió euró beruházásból megépített pláza - amely Románia egyik legnagyobb ilyen jellegű létesítménye - százötven üzletet, tíz mozit, tizenöt gyorséttermet, három vendéglőt, úszómedencét, hegymászófalat, egy Auchan hipermarketet és ötemeletes irodarészleget foglal magában. A 143 ezer négyzetméteren elterülő létesítmény több mint kétezer férőhelyes alagsori és tetőtéri parkolóval is rendelkezik.

A Iulius Groupot birtokló Iulian Dascalu vállalkozó ezzel a legnagyobb plázatulajdonossá vált Romániában, hiszen egyedül ő olyan beruházó, aki Kolozsvár mellett még olyan jelentős romániai városokban nyitott plázát, mint Temesvár és Iasi.

A Ziarul Financiar című gazdasági-pénzügyi napilap szerint az üzletember a három helyszínen összesen százezer négyzetméternyi területet ad bérbe. A tervek szerint a kolozsvári pláza a Iulius Group üzleti forgalmának a 40 százalékát teszi majd ki.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!