1p

Ma nyitja meg első oroszországi üzemét a japán Toyota Motor Corp. autógyártó. A 121 millió dollárból felépült új gyárban ötvenezer jármű gyártását tervezi a cég évente, de idővel kétszázezer darabosra bővülhet a termelés.

Már több nagy külföldi autógyártó is jelen van az országban, köztük van a világ jelenlegi legnagyobbja, az amerikai General Motors is, azonkívül a Ford és a koreai Hyundai. A japán Suzuki és Mitsubishi, valamint a Peugeot-Citroen is készül üzemet nyitni az országban - közli a Reuters. A külföldi autómárkák eladásai 63 százalékkal ugrottak meg ez év első tizenegy hónapjában.

A japán óriáscég végre egyértelműen maga mögé szeretné utasítani a General Motorst, ennek érdekében jövőre tovább növelik a társaság termelését. A Toyota tervei szerint tízmillió darab közelében lesz a cég által előállított gépkocsik száma.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!