1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Los Angeles mellett megnyitotta első egyesült államokbeli áruházát Anglia legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Tesco.

A vállalat Fresh & Easy néven működik az USA-ban, és Hemet város mellett további öt áruházat akar nyitni Kaliforniában. A társaság az Egyesült Államokban a Tesco Express modellt követve kis áruházakat kíván létrehozni, melyek átlagosan 75 százalékkal kisebbek, mint a legtöbb amerikai szupermarket, írja a BBC News.

Terry Leahy, a Tesco vezérigazgatója szerint az amerikai üzletág egy napon elérheti az angliai eredményeket. A szupermarketlánc 250 millió dollárt tervez beruházni amerikai üzletágának elindításához.

Az amerikai piacért már számos angliai kiskereskedő folytatott éles küzdelmet. A Sainsbury és a Marks & Spencer szintén meg akarta vetni a lábát az Egyesült Államokban, azonban nem jártak sikerrel, és mindkét társaság kivonult az országból. Mindazonáltal a Credit Suisse előrejelzése szerint a Tesco amerikai értékesítése három éven belül egymilliárd dollárra nőhet, és öt éven belül 2-6 százalékos piaci részesedésre tehet szert.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!