TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

László Csaba pénzügyminiszter szerint a Pénzügyminisztérium szakértőinek sikerült olyan megállapodást tető alá hozni, amely rendezi az önkormányzatok jövő évi finanszírozási gondjait.

László Csaba aláhúzta: a héten lezajlott a költségvetés általános vitája, amelyből világosan látszott, hogy az önkormányzati finanszírozásnak van néhány olyan eleme, amelyen érdemes javításokat végrehajtani. A korrekciókat azért szükséges megvalósítani, hogy a jövő évben stabilabban tudjanak gazdálkodni a települési önkormányzatok - magyarázta.

A pénzügyminiszter elmondta: a költségvetési vita ugyan még tart, de annak érdekében, hogy az önkormányzati finanszírozás kérdéseiben előre tudjanak lépni, a PM vezetése egyeztetett az Magyar Szocialista Párt, illetve a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportjával. Úgy látom, sikerült egy olyan megállapodásra jutni, amelyre vonatkozóan a következő napokban készülnek el a módosító indítványok - mondta.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.