TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Miközben még mindig azIBM gyárbezárás, és a Philipsnél történő elbocsátásoktól hangos a média, azért vannak akik még jó lehetőségeket látnak Magyarországon.

A Philips, amely nemrég még 2 ezer embernek munkát adó cég ma 700 főt foglalkoztat, és újabb leépítésekre készül. Az IBM a teljes gyárát bezárta. Ezzel szemben több cég is fejleszt. A Robert Bosch, a világ második legnagyobb autóalkatrész-gyártója bejelentette, gazdasági okokból 2005 végéig 830 fővel csökkenti a hildesheimi üzemében dolgozók számát és a gyár termelésének egy részét Miskolcra helyezi át. Ugyanakkor valószínűleg a Videoton tárgyalásai is eredményesek lesznek, az IBM gyártósorainak átvételéről. A hírek szerint a Seagate tűnik jelen pillanatban a legvalószínűbb befektetőnek, amely ide telepíti merevlemezgyártó kapacitását.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.