<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bár a Windowsban már nem számolnak a rajzprogrammal, az továbbra is elérhető lesz a Windows Store áruházban.

A hétfő abszolút gyászhíre volt, amikor kiderült, hogy a Microsoft 32 év után kinyírja a Paintet. A kőegyszerű, de még mindig népszerű rajzprogram ugyanis a Windows 10 őszi alkotói frissítésének nem lesz már része.

a fenti alkotás Painttel készült

Az egész világ egy emberként akadt ki a fejleménytől, de most kiderült: elhamarkodott volt a gyász. A Blikk szemlézte Megan Saunders Microsoft-vezérigazgató magyar idő szerint ma hajnali írását, mely szerint a Paintet ugyan kiveszik az alapcsomagból, azonban a Windows Store áruházban ezután is megtalálható lesz abban a formában, ahogy ismerjük, teljesen ingyen. Az őszi Windows 10 frissítéssel egyidőben lesz elérhető az applikáció az Storeban, az új Paint3D-vel együtt.

Saunders arról is ír, hogy a széleskörű felhördülés miatt gondolták meg magukat, és hogy nem akarják elvenni a rajongóktól a kedvenc játékszerüket. A vezérigazgató egyúttal megköszönte a hatalmas szeretetet, melyet a felhasználók a Paint felé áramoltattak az elmúlt nap folyamán.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.