<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Mégsem szűnik meg a brit BBC és a francia RFI rádiók műsorát a főváros körzetében szóró rádióadó, mivel a tulajdonosok jelezték, korábbi döntésüket megváltoztatva mégiscsak folytatnák a működést, az ORTT pedig rábólintott erre - értesült médiahatósági forrásból az MTI hétfőn.

Közlésük szerint a 2003 nyarán indított, 24 órában sugárzó adót működtető Aeriel Kft. tavaly ősszel még arról tájékoztatta a médiahatóságot: nem kéri 2009 novemberében lejáró műsorszolgáltatási jogosultsága meghosszabbítását, január első napjaiban viszont ezzel ellentétes nyilatkozatot tett.

Ennek pedig az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) minimális szótöbbséggel, 5:4 arányban helyt adott, és öt évvel meghosszabbította a jogosultságot.

ORTT-tagok a tavaly novemberi döntéshozatal idején arról beszéltek az MTI-nek: nem sikerült érdemi adatokat szerezniük a társaságtól arról, miért adja vissza a koncesszió lejártával a 92,1-es fővárosi hullámsávot.

A cég magyarországi kézbesítési megbízottja annyit közölt az MTI megkeresésére: a menedzsment nem kíván nyilatkozni arról, miért változtatták meg korábbi döntésüket.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.