2010. május 4. 09:54

Az Index információi szerint hiába érdeklődtek a Hírszerző után többen is, az eladás egyelőre meghiúsult, és a szerkesztőséggel közölték, hogy a Political Capital mindössze két hétig, vagyis május közepéig finanszírozza a működést. A lap munkatársai a bejelentéssel egy időben, csütörtökön meg is kapták felmondólevelüket.

A Hírszerző iránt leginkább a Ringier érdeklődött, de végül a Ringier és az Axel Springer közép-európai egyesülése miatt az üzletből nem lett semmi, mert a két cég fúziója újabb felvásárlások nélkül is nehezen kaphatja meg a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét. A lehetséges vevők között volt még a Klubrádió. Iparági híresztelések szerint érdeklődött a Hírszerző iránt az Infocenter.hu, Fellegi Tamás fejlesztési miniszter egykori cége is, amely többek között tulajdonos a Class FM-ben és az RTL Klubban, írja az Index.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.