2010. május 4. 09:54

Az Index információi szerint hiába érdeklődtek a Hírszerző után többen is, az eladás egyelőre meghiúsult, és a szerkesztőséggel közölték, hogy a Political Capital mindössze két hétig, vagyis május közepéig finanszírozza a működést. A lap munkatársai a bejelentéssel egy időben, csütörtökön meg is kapták felmondólevelüket.

A Hírszerző iránt leginkább a Ringier érdeklődött, de végül a Ringier és az Axel Springer közép-európai egyesülése miatt az üzletből nem lett semmi, mert a két cég fúziója újabb felvásárlások nélkül is nehezen kaphatja meg a Gazdasági Versenyhivatal engedélyét. A lehetséges vevők között volt még a Klubrádió. Iparági híresztelések szerint érdeklődött a Hírszerző iránt az Infocenter.hu, Fellegi Tamás fejlesztési miniszter egykori cége is, amely többek között tulajdonos a Class FM-ben és az RTL Klubban, írja az Index.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.