2018. február 12. 09:16

Április végével egy 4 éves történet ér véget.

Hamarosan megszűnik a magyar FOX csatorna - értesült a SorozatWiki. A tévéadó hazai változata 2014-ben indult és mindvégig sorozatokra fektették a hangsúlyt.

A lap megkereste a csatornát is, ahol megerősítették az információt.

"Meg tudjuk erősíteni a SorozatWiki információját, a FOX tévécsatorna Magyarországon 2018. április 30-ig lesz elérhető. A döntésnek gazdasági okai vannak. A sugárzásban azonban az említett időpontig nincsen változás. A döntés nem érinti a FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó többi csatornát: a National Geographic, a Nat Geo Wild és a Baby TV továbbra is elérhető lesz hazánkban. A médiacég portfóliójába tartozó csatornák helyi képviseletét ezután is a budapesti iroda látja el".

A Kreatív korábbi írása szerint a FOX 2017 őszén csak a nézettségi listák hátsó harmadában tudott helyet foglalni. A 18-49 éves korcsoportban, főműsoridőben 0,27 százalékos közönségaránnyal a 68 mért adóból csak a 49. lett, de egész nap vizsgálva is csupán 0,65 százalékot tudott elérni. A sorozat tematikájú többi csatornához képest is elmaradtak a tévéadó eredményei.

mfor.hu