2008. február 15. 15:04

Pénteken jelent meg utoljára a Magyar Tőkepiac nyomtatott változata, az online változat továbbra is megjelenik - közölte Pacsi Zoltán főszerkesztő az olvasókkal a címoldalon.

A főszerkesztő azzal indokolta a változást, hogy a közzétételi szabályok változása miatt - például a cégek saját honlapjukon is megjelentethetik közleményeiket - megszűnt a lap "hiteles helynek" lenni. Közel másfél évtizedig ugyanis abban jelentek meg a társaságok közleményei.

Az online változat továbbra is megjelenik, ez lesz a magyar végpontja annak az európai adatbázisnak, amely az egyes tagállamok szabályozott tőkepiaci információit közvetíti a nyilvánosság felé.

Az MTI lapközeli forrásból úgy értesült, hogy a nyomtatott változat munkatársaira - két kivétellel - nem tart igényt a kiadó Geo.hu Zrt. és a Geomédia Zrt.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.