1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Pénteken jelent meg utoljára a Magyar Tőkepiac nyomtatott változata, az online változat továbbra is megjelenik - közölte Pacsi Zoltán főszerkesztő az olvasókkal a címoldalon.

A főszerkesztő azzal indokolta a változást, hogy a közzétételi szabályok változása miatt - például a cégek saját honlapjukon is megjelentethetik közleményeiket - megszűnt a lap "hiteles helynek" lenni. Közel másfél évtizedig ugyanis abban jelentek meg a társaságok közleményei.

Az online változat továbbra is megjelenik, ez lesz a magyar végpontja annak az európai adatbázisnak, amely az egyes tagállamok szabályozott tőkepiaci információit közvetíti a nyilvánosság felé.

Az MTI lapközeli forrásból úgy értesült, hogy a nyomtatott változat munkatársaira - két kivétellel - nem tart igényt a kiadó Geo.hu Zrt. és a Geomédia Zrt.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!