2008. február 4. 15:59

Papp Gábor távozása után, március 10-től Sajti Dániel látja el a Viasat3 és a TV6 marketingigazgatói teendőit.

Sajti Dániel pályafutását a Procter & Gamble közép-európai regionális központjában kezdte corporate marketing/média területen. Az ott töltött négy év során stratégiai tervezési és médiavásárlási feladatokban vett részt.

Ezt követően közel három éven keresztül töltötte be a Tele2 Magyarország marketingkommunikációs menedzseri posztját, ahol a telekommunikációs cég média és kreatív stratégiájának kidolgozásáért és végrehajtásáért, illetve a pr-kommunikációért felelt.

2007-től a COFIDIS Magyarország marketingvezetőjeként a hitelintézet teljes körű marketingkommunikációja, valamint a cég külső call centerének koordinációja tartozott feladatai közé, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.