1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Több mint háromszorosára növekedett a japán Softbank Corp. távközlési óriás nyeresége az idei harmadik negyedévben. A 221,8 százalékos növekedést főleg mobiltelefon-üzletágának köszönheti a cég.

A Japán harmadik legnagyobb mobilszolgáltatójának számító társaság 46,5 milliárd jenes, vagyis 405,4 millió dolláros nettó profitot könyvelhetett el a vizsgált időszakban - közli az AFP. Az üzemi eredmény 49 százalékkal 167,75 milliárd jenre, az árbevétel 21,8 százalékkal 1,36 billió jenre növekedett az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva.

A vállalat tavaly vásárolta meg a brit Vodafone nehézségekkel küszködő japán szárnyát, és különböző akciókkal egyre több előfizetőt csalnak el a riválisoktól. A távol-keleti ország mobilcégei között egy éve éleződött ki rendkívüli módon a versengés, amikor bevezették az ingyenes számhordozást a szolgáltatók között.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!