TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elemzői várakozásokat felülmúlva, 3,7 szeresére nőtt a Pfizer tavalyi utolsó negyedévi profitja az egy évvel korábbihoz képest.

A világ vezető gyógyszeripari cége ugyanakkor csalódást okozó eredmény előrejelzést tett közzé az idei évre, aminek a hatására 0,3 százalékot vesztett a cég árfolyama a New York-i értéktőzsde keddi nyitását megelőző elektronikus kereskedésben.

A  vállalata azzal számol, hogy az idei részvényarányos eredménye 2,16-2,26 dollár lesz. A szakértők 2,30 dolláros eredményt vártak részvényenként.

A Pfizer 2,89 milliárd dollár, részvényenként 36 cent negyedik negyedévi eredményről számolt be, 276 százalékkal az egy évvel korábbi 767 millió dollár és részvényenként 10 cent profit fölött.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 49 centről 47 centre mérséklődött, de így is felülmúlta a szakértők 46 centes várakozását.

A Pfizer bevétele 6,2 százalékkal 17,56 milliárd dollárra nőtt. Az elemzők 16,96 milliárd dollárt vártak.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.