2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Benda Gergely country manager vezetése alatt újjászerveződik a magyarországi HBO sales és marketing területe: Baranyai Szabolcs marketingigazgatóként, Dévényi Patrícia pr executive-ként, valamint Fenyvesi Márk key account-ként csatlakozott a vállalathoz.

A magyarországi HBO új marketingigazgatója Baranyai Szabolcs, aki januárban érkezett a vállalathoz. Feladata az HBO és Cinemax lineáris csatornák, illetve az HBO OD és HBO GO on-demand szolgáltatások marketing és kommunikációs tevékenységének menedzselése. A szakember korábban a Blikk marketingvezetője volt a Ringier-nél 5 éven keresztül, azelőtt pedig 6 éven keresztül az MTV Networks Magyarország marketing csapatát irányította.

Az HBO magyarországi marketing csapatához pr executive-ként csatlakozott Dévényi Patrícia, aki az ezt megelőző 2,5 évben a TV2 vállalati kommunikációs menedzsereként tevékenykedett. Új pozíciójában a kommunikációs szakember az HBO és Cinemax csatornák, valamint a vállalat teljes körű kommunikációjáért felel.

A műsorszolgáltató sales csapatát erősíti márciustól Fenyvesi Márk is, aki key account munkakörben dolgozik az HBO-nál. A 33 éves szakember ezt megelőzően 9 évig a Panasonicnál értékesítési, üzletfejlesztési és marketing feladatokat látott el, az utolsó 5 évben pedig a délkelet európai régió sales managereként dolgozott.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!