1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Semmilyen helyi jogszabályt nem sértett meg argentínai forgatása során az RTL Klub stábja, munkatársaik legálisan dolgoztak az országban - állapította meg a magyar kereskedelmi televízió szerdai tájékoztatása szerint a dél-amerikai állam bevándorlási hivatala.

"A mai határozat értelmében sem munkatársaink, sem az RTL Klub vagy a műsort készítő IKO Műsorgyártó Kft. nem követett el mulasztást, így semmilyen bírságot nem szabott ki rájuk a hatóság" - áll az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Szombaton jelentek meg - a spanyol EFE hírügynökség beszámolója alapján - hírek arról, hogy az argentin hatóságok 104 magyar állampolgár megbüntetéséről döntöttek, miután kiderült, turistaként utaztak be a dél-amerikai országba, ám ott engedély nélkül televíziós műsort forgattak.

A kereskedelmi csatorna másnapi tájékoztatásában közölte, hogy nekik dolgozik a csapat; már akkor azt hangoztatták, hogy a stábra büntetést nem szabtak ki, s jelezték, a forgatással kapcsolatos ügyeket egy koprodukciókat érintő jogi szabályozást is jól ismerő argentin partnerük intézte.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!