TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Menesztették a Raiffeisen értékpapír cégének vezetőit kedden. Az új vezetés kinevezéséig Pleschinger Gyula irányítja a társaságot, aki a Raiffeisen Bank Rt. vezérigazgató-helyettese.

A pénzintézet közleménye szerint a Raiffeisen bankcsoport vezetése áttekintette a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. (RSI) működését, a társaság eredményeit és stratégiáját. Úgy döntött, hogy a stratégia további megvalósítását, az RSI piaci pozícióinak további javítását új vezetésre kívánja bízni. Ezért a társaság korábbi vezetésének (vezérigazgatójának, illetve vezérigazgató-helyettesének) megbízatását - az eddigi eredményeiket elismerve és megköszönve - visszavonta. Ez RSI új vezetésének kinevezéséig Pleschinger Gyula, a Raiffeisen Bank Rt. vezérigazgató-helyettese irányítja a társaságot - áll a társaság közleményben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.